TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRYTA SZABÁLYZAT

Brovama Kft

A Törzsvásárlói Kártyával a Vásárló a BROVAMA Vállalkozási Kft. (székhely: 7625 Pécs, Hunyadi utca 19, Cjsz.: 02-09-083020) által nyújtott szálláshely díj-kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

 

 1. A Törzsvásárlói Kártya egy virtuális, az online térben létező kártya, amelynek igénybevétele és használata előzetes regisztrációhoz kötött.

 

 1. A vásárló (a továbbiakban Felhasználó vagy Vásárló) részére foglalt éjszakánként (függetlenül a foglalt lakóegységek típusától, számától és a vendégek számától) egy pont kerül jóváírásra. (Tehát például amennyiben egy vendég két sátorhelyet foglal, hat fő részére, három éjszakára, akkor három pont kerül jóváírásra. Amennyiben pedig a foglalás egy házra, két főre és nyolc éjszakára vonatkozik, akkor nyolc pontot írunk jóvá.)

 

 1. A pontok annak a személynek a Törzsvásárlói Kártyáján kerülnek jóváírásra, aki a foglaláson szerepel.

 

 1. Csoportos foglalások esetén és szezonbérlet során a Törzsvásárlói Kártyán pontok nem kerülnek jóváírásra.

 

 1. A pontok jóváírására a BROVAMA Kft. szálláshelyein (siófoki Aranypart Camping, zamárdi Mirabella Camping, zamárdi Hotel Platán), a szálláshelyre történő bejelentkezéskor, a vendég külön kérésére kerül sor. (Ez azt jelenti, hogy sem a foglaláskor, sem pedig a bejelentkezést követően a pontok nem írhatók jóvá. Továbbá azt is jelenti, hogy a Törzsvásárlói Kártya használata nem automatikus, a szálláshelyeken szolgálatot teljesítő alkalmazottak automatikusan nem vizsgálják, hogy a vendég rendelkezik-e Törzsvásárlói Kártyával.)

 

 1. Egy adott vendégnek egy Törzsvásárlói Kártyája lehet, a különböző törzsvásárlói kártyák egyenlege nem vonható össze. (Ebből kifolyólag célszerű, ha a törzsvendégek közül mindig ugyanaz a személy nevén történik a foglalás, akkor is, ha általában együtt utazó személyekről van szó – családok, baráti társaságok.)

 

 1. A Törzsvásárlói Kártya nem ruházható át, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatók.

 

 1. A Törzsvásárlói Kártyán gyűjtött pontokkal a vendég a BROVAMA Kft, által üzemeltetett alábbi szálláshelyeken vehet igénybe kedvezményt a szálláshely díjából: siófoki Aranypart Camping, zamárdi Mirabella Camping, zamárdi Hotel Platán.

 

 1. A Törzsvásárlói Kártyán lévő pontok alapján csak a szálláshely díjából adható kedvezmény, az extra vagy kiegészítő szolgáltatások díjából nem.

 

 1. A szálláshelyek díjára vonatkozó egyes kedvezmények igénybevételére való igényt a foglaláskor kell jelezni.

 

 1. A vissza nem térítendő áron (non refoundable) történő foglalások, az előre egy összegben történő szállásdíj-fizetések esetén a szezonbérleti szerződések összegéből és a csoportos foglalások díjából esetén a szállásdíjakból kedvezmény nem vehető igénybe.

 

 1. Az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK:

 

 • A 21 pont elérését követő szállásdíj értékéből 5% kedvezmény;
 • A 30 pont elérését követő szállásdíj értékéből 10% kedvezmény;
 • A 35 pont elérését követő szállásdíj értékéből 15% kedvezmény;
 • A 40 pont elérését követő szállásdíj értékéből 20% kedvezmény.
 • Születésnapi meglepetés. (Ha az adott vendégnek a BROVAMA Kft. valamely szálláshelyén lévő foglalása alatt van a születésnapja, és a regisztráció során ezen személyes adatát megadta.)

 

(Így például amennyiben egy vendégnek 19 pontja van a Törzsvásárlói Kártyáján, akkor a foglaláskor a szállásdíjból kedvezményt nem vehet igénybe, akkor sem, ha az újonnan jóváírandó pontokkal együtt az egyenlege a 21 pontot elérné.)

 

 1. Amennyiben a vendég a Törzsvásárlói Kártyán szereplő pontjaiból fakadó kedvezményét nem szeretné egy adott foglalása során érvényesíteni, úgy a pontjait tovább gyarapíthatja. A pontok beváltása nem kötelező.

 

 1. Amennyiben a vendég a Törzsvásárlói Kártyán meglévő pontjaiból fakadó szállásdíj-kedvezményt igénybe veszi, akkor a felhasznált pontok száma az egyenlegéből levonásra kerül. A fel nem használt pontok megmaradnak, és a pontgyűjtés tovább folytatódik. (Így például, amennyiben a vendégnek 30 pontja van, a következő foglalása során – 21 pont beváltásával – érvényesítheti az 5%-kos szállásdíj-kedvezményt. Ebben az esetben a szálláshelyre történő megérkezéskor 9 ponttal fog rendelkezni, mely pontokhoz az új foglalás pontjai hozzáadódnak.)

 

 1. A BROVAMA Kft. a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. A BROVAMA Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

 

 1. Kártyaérvényesség: A BROVAMA Kft. Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

 

 1. A Törzsvásárlói Kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó weboldalán (microsite cím) https://clubpanoramarelax/ugyfelkartya.hu< a tájékozódhat.

 

 1. A kedvezmények nem összevonhatóak. A honlapon vagy máshol szereplő kedvezményes árakkal a Törzsvásárlói Kártyán lévő pontok alapján járó kedvezmények viszont összevonhatóak, de a foglalás végösszegéből egyszerre legfeljebb 20% kedvezmény érvényesíthető.

 

 1. A Törzsvásárlói Kártya nyújtotta kedvezmények igénybevételének helye:

Aranypart Camping – 8600 Siófok, Szent László utca 185.

Mirabella Camping – 8621 Zamárdi, Szent István utca 3512. hrsz

Hotel Platán – 8621 Zamárdi, Damjanich utca 2/B.

 

 1. E-mail értesítések:

A Törzsvásárlói Kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva lehet.

 

 1. Adatrögzítés:

A Törzsvásárlói Kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

 

 1. Adatkezelés:

A BROVAMA Vállalkozási Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói Kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs oldalon az adatai megadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a BROVAMA Vállalkozási Kft., minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a BROVAMA Vállalkozási Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerülnek kiadásra. Kérésre a BROVAMA Vállalkozási Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A Törzsvásárlói Kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára.

Az adatkezelés jogalapja: a GDPR 6. cikk (1) bekezdésének a) pontja alapján a Felhasználó hozzájárulása. Az önkéntes hozzájárulást Felhasználó a regsiztrációs adatlap kitöltésével és az adatkezelési nyilatkozat előtti jelölőnégyzet bejelölésével, végül a regisztráció elküldésével adja meg.

 

 1. A Törzsvásárlói Kártya, valamint a rajta lévő információk törlése

A Törzsvásárlói Kártya, illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra, illetve törlésre:

Kártya letiltása: A Felhasználó tájékoztatását követően a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 24 hónapig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: A Felhasználó tájékoztatását követően a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 24 hónapig nem történik tranzakció.

Felhasználó törlése: A Felhasználó tájékoztatását követően, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 24 hónapig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

 

 1. Elérhetőségek:

Email: clubcard@brovama.hu